Utlandet och tulpaner

Tulpaner hör ju våren till (och kanske annars också) och även om våren inte gör sig så himla påmind här, kan man ju alltid åka söderut och möta våren. Som till Schweiz till exempel. Där har jag fått ett par hemliga läsare, men jag misstänker vilka det är. Helt säker kan man dock inte vara. Och apropå andra länder, har Storbritannien åter dykt upp som besökare. Trevligt och welcome, som man säger. Även om jag tror att den/de som besöker min blogg faktiskt behärskar svenska, eller hur?

Tulpaner så. Det är ju särdeles härliga blommor på många sätt och inte minst att fotografera. När hustrun inhandlade vita var min föresats (det är sant!) att föreviga dem när de fortfarande var pigga och glada… Men så blev det ju inte. Vad som kom emellan vete fåglarna men det kan kvitta. Några hamnade framför kameran och jag tror nog sjutton att kärleken till dessa blommor blev åtminstone lite besvarad när jag såg resultatet. Det var svårt, mycket svårt, att sålla så jag inte skulle lägga ut alltför många, så ni får ha lite tålamod med antalet bilder och att några fick finna sig i att bli förstorade också.

Nä, här är de; enjoy!

Vi hörs!

IMG_3466-2

IMG_3482-2

IMG_3486

Annonser

Om Fotograf Hildingsson

Lärare, småbarnspappa och fotograf Jag har i många år varit intresserad av fotografi men äntligen bestämt mig för att satsa lite mer.
Det här inlägget postades i Blixt, Blommor, Softbox, Stilleben, Teknik, Tulpaner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s